Els nostres horaris

APUNTA’T A LA NEWSLETTER PER ESTAR
AL DIA DE LES NOVETATS

La nostra programació setmanal està pensada per connectar amb el cos, aclarir la ment i escoltar la veu interior.

Creiem que és important honrar els canvis i necessitats que cada cos expressa segons el dia i el moment.

Per això oferim una gran varietat de classes, aptes per a tots els nivells, que treballen el moviment i la consciència de forma diferent i que, per això, són perfectament complementàries.

HORARIS

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
Kundalini ioga

(10-11.30h)

Nam Sing

ioga terapeutic

cristina

(8.45h-10h)

Kundalini ioga

(10-11.30h)

Nam Sing

 

Hatha Vinyasa

(9.30-10.45)

Eva

 

bollybood

(17h-18h)

Merche

Coral

(19h-20-30h)

Laura

hatha vinyasa

(18.30 – 19.30h)

Eva

kundalini ioga

(19.30-21h)

Nam Singh

Hatha Vinyasa

(18-19.15)

Cristina

ballet clásico

(19.30 – 21h)

laura

 

Ioga restauratiu

(21.15-22.30h)

Cristina Castells

kundalini ioga

(19.30-21h)

Nam Singh

Hatha Vinyasa

(19-20.15)

Eva

 

kundalini ioga

(19.30-21h)

Nam Singh

HORARIS

Dilluns
Kundalini ioga (10-11.30h)

Nam Singh

bollybood  (17h-18h)

Merche

hatha yoga (18.30 – 19.30h)

Eva

Ballet clásico (19.30 – 21h)

Laura

Dimarts
ioga terapèutic amb Cristina Castells (8.45-10.00h)
coral (19h-20.30h)
kundalini ioga (19.30h-21h)

Nam Singh

Ioga Terapéutic (21.15-22.30h)

Cristina Castells

Dimecres
Kundalini ioga (10-11.30h)

Nam Singh

 

 

ioga Vinyasa (18h-19.15)

Cristina

kundalini ioga (19.30h-21h)

Nam Singh

Dijous
hatha yoga (9.30h – 10.45h)

Eva

ioga Vinyasa (19-20.15h)

Eva

Divendres
 

 

kundalini ioga (19.30h-21h)

Nam Singh

*Totes les classes estan adaptades als diferents tipus de nivells i cossos (practicants avançats, principiants, embarassades, …)

**Si t’interessa algunes de les classes però no et va bé l’horari, no dubtis a contactar-nos per informar-nos de quins horaris o classes e’anirien millor

Hatha Vinyasa

Una pràctica que combina les postures (asanes) amb la respiració, buscant relaxar, enfortir i nodrir el cos físic, mental i espiritual.

Gràcies a la seqüència de postures, alineades amb la respiració i la concentració, s’aconsegueix un moviment fluid i desenvolupar la força des del centre.

D’aquesta manera s’equilibra l’energia del nostre cos i es desenvolupa un estat de calma mental i estabilitat emocional.

Kundalini Ioga

El Kundalini Ioga, també conegut com «el ioga de la consciència», és el ioga més antic que es coneix.

Es combinen postures, amb un gran èmfasi en la coordinació de respiració i moviment, meditació, cants o mantres i relaxació.

És un ioga dinàmic i vital, en el qual es treballen tots els aspectes de l’ésser humà, amb l’objectiu d’alliberar l’energia vital i estimular, a través de l’obertura i el reequilibri dels chakres, una profunda transformació tant interior com exterior.

Nam Singh Tel. 666252948

Ioga Integral

A les classes de Ioga Integral es presta atenció a tres aspectes essencials: cos, ment i energia Així sempre hi ha un treball corporal d’asanes per alliberar, estirar i enfortir el cos; exercicis de respiració (pranayama) per calmar la ment, augmentar la nostra energia i equilibrar el sistema energètic i finalment una relaxació o meditació guiada per restaurar el cos i despertar el nostre potencial intern.

YIN IOGA

És una pràctica de ioga que deixa la musculatura relaxada per estimular els teixits més profunds del cos, els teixits connectius (fàscies, tendons, lligaments, ossos i les articulacions). La pràctica de Yin Ioga rejoveneix i àmplia el rang de moviment d’aquest tipus de teixits, que amb l’edat es tornen rígids.

És una pràctica passiva en que les postures es mantenen uns 3 minuts.

Estimula el flux de l’energia vital, calma el sistema nerviós central, ens ensenya a relaxar-nos a un nivell molt profund, ens ajuda a eliminar les tensions acumulades al llarg del dia, i prepara el cos i la ment per a la meditació.

És especialment beneficiosa per a persones que se senten poc flexibles o pateixen dolors d’esquena, persones que practiquen estils de ioga o esports actius (complementar una pràctica amb l’altra ens equilibra) i persones que busquin relaxar la seva ment i connectar-se amb ells mateixos d’una manera suau i amable.

Total Barre i pilates

Un nou concepte d’entrenament que involucra les bases del Ballet amb una mica de ioga i pilates.
Els principis són:

  • respiració
  • Col·locació de pelvis
  • Col·locació i estabilització de la caixa toràcica
  • Moviment i estabilització de les escàpules
  • Col·locació cervical i del cap
  • Col·locació de maluc, genoll, turmell i pi

Ashtanga Mysore

Que es una classe MYSORE? Es diuen aixi per la ciutat a on varen nèixer, situada al sur de l’India. Allà va començar  Pattabi Jois, pare del Ashtanga YOGA a ensenyar la sèrie de postures que habia desarrollat.

Les classes Mysore no tenen un horari fixe de entrada a la clase. Existeix una franja horaria dins la qual tú esculls quant comenár la teva práctica. El mateix passa a la sortida, quant acabes les asanes de la serie que practiques, t’en vas. No tothom esta al mateix nivell.

El primer dia que arribis hi haura un professor que dedicará mes temps en tú per ensenyarte les postures de la  primera serie.

Els dilluns i dimecres a les 7h amb la Cristina tel.63714431

BALLET PER A ADULTS

T’oferim l’oportunitat de redescobrir la màgia, la bellesa i l’expressivitat de la dansa a través d’un treball de cos i d’una major consciència interior.

Les classes tenen una durada d’una hora i mitja per realitzar exercicis de sòl, a la barra ia la sala, així com l’execució de petita coreografies originals.

Laura Morandini proposa una classe de Dansa clàssica per a adults a partir del mètode Cos-Art*, on descobrir les infinites possibilitats de moviment que podem produir en la dansa clàssica i no només en aquesta, amb l’objectiu de trobar el propi moviment creatiu.

* El mètode Cos-Art, desenvolupat per Yiya Díaz amb més de 40 anys d’investigació i estudis, ens ajuda a ser conscients del nostre cos, desenvolupant la capacitat de canalitzar i transformar l’energia, ajudant-nos a expressar-nos tant en el camp artístic com en la nostra vida quotidiana.

Els nostres preus

TARIFES CLASSES

1 classe a la setmana

2 classes a la setmana

s’abonen a la mestra que escullis

40€ al mes

58€ al mes

ABONAMENTS

Abonament 10 classes en 3  mesos

s’abonen a la mestra que escullis

80€ al mes

ALTRES OPCIONS

Classe solta 12€

* Clica a compra per accedir als nostres productes de ioga.